Bedrijfsongevallen

Bedrijfsongeval: voorkom erger

Een bedrijfsongeval zit meestal in een klein hoekje, onachtzaamheid of een klein spijkertje. maar kosten uw bedrijf dan kapitalen als hier niet adequaat op gereageerd kan worden.

Het uitvallen van een werknemer door een ongeval kan resulteren in uitkering van ziektekosten, re-integratie trajecten en in het ergste geval claims.

 

Een goed opgeleide EHBO’er of EHBO team kan u veel ellende tijdens een bedrijfsongeval  besparen, omdat het beperken van de verwonding in de eerste minuten en het nemen van adequate acties niet alleen de eerste kostenbesparing, maar ook de beste reclame voor uw bedrijf is.

Wij begrijpen dat de problematiek in een kantoor anders is dan in een magazijn of fabriek en zullen in overleg met u de oefeningen aanpassen aan de situatie in uw bedrijf, terwijl u binnen de vereiste certificeringvoorwaarden blijft.

EHBO Support levert EHBO opleidingen aan bedrijven conform de eisen van de Nederlandse Reanimatie Raad, Oranje Kruis en Rode Kruis.

Onze instructeurs geven, eventueel ondersteund door Lotussen, les in;

  • Reanimatie ( Basis Life Support)
  • EHBO Basis (inclusief Reanimatie en AED training)
  • EHBO Gevorderden (vervolgtraining)

Aanvullend hierop geven wij OP MAAT trainingen (specifieke oefeningen) aangepast aan de aard van en werkzaamheden in uw bedrijf.
Bij Op Maat trainingen worden geen certificaten, maar een bewijs van deelname door EHBO Support verstrekt.
Tevens kunnen wij u behulpzaam zijn bij de organisatie van oefeningen voor uw personeel, zoals bij voorbeeld een nagebootste brand in uw bedrijf met een aantal gewonden, waardoor u niet alleen de ontruiming oefent, maar ook uw Ehbo’ers in de gelegenheid stelt om praktisch te oefenen en hun kennis te tonen.

Heeft u in verband met de ploegendienst meerdere teams, die op andere tijden getraind moeten worden, dit is voor ons geen probleem.

Voor aanvragen kunt u met onderstaand contactformulier contact met ons opnemen.

Noot: Door het invullen van het contactformulier geeft u EHBO Support toestemming de informatie te gebruiken voor:
– communicatie over de cursus(sen)
– facturatie
– Certificering van cursussen door de verstrekkende organisatie(s).