Particulieren, Gastouders

ehbo aan kinderenEr zijn vele redenen om te besluiten een EHBO cursus zoals bijvoorbeeld EHBO aan Kinderen te gaan volgen, maar de meeste zijn gerelateerd aan iets wat u heeft meegemaakt. Naar aanleiding van deze gebeurtenis heeft u het gevoel niet voldoende kennis te hebben en vraagt u zich af: had ik meer kunnen doen?

Het antwoord hierop is vaak : “Ik heb gedaan wat ik kon, maar als ik iets meer kennis over dit onderwerp gehad had, dan ……”

Onze EHBO-opleiding maakt van u geen dokter, maar door het volgen van onze EHBO- opleiding hoeft u zich nooit meer af te vragen of er iemand in de omgeving is die ‘het verschil’ voor uw man/vrouw/kind kan maken.

Trainingen:

EHBO Support organiseert de volgende trainingen voor groepen particulieren :

  • Reanimatie
  • EHBO Basis cursus (inclusief Reanimatie & AED) voor het hele gezin
  • EHBO aan Kinderen ( Reanimatie, verwondingen, vergiftiging, kinderziektes)
    Deze cursus is verplicht voor gastouders/kinderdagverblijven/nanny’s.

Deze trainingen voldoen aan de eisen van de Nederlandse Reanimatie Raad en het Rode Kruis.

Voor deze trainingen geldt een minimum aantal van 6 cursisten en een minimale leeftijd van 16 jaar.

Locatie:

Deze trainingen kunnen, op aanvraag, ook op “locatie” of bij u thuis gegeven worden. U dient dan wel te beschikken over een open ruimte van minimaal 3 bij 4 meter en het minimum aantal van 6 cursisten om de interactie binnen de groep te garanderen.

Onze docenten zijn gecertificeerd door het Oranje Kruis, Rode Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad en volgen maandelijks bijscholing om hun kennis up to date te houden en te vergroten.

Inschrijvingen/ vragen omtrent deze trainingen kunt u stellen via onderstaand contact formulier, waarna wij contact met u zullen opnemen.

Door het invullen van het contactformulier geeft u EHBO Support toestemming de informatie te gebruiken voor:
– communicatie over de cursus(sen)
– facturatie
– Certificering van cursussen door de verstrekkende organisatie(s).